With a heart for healthcare

Vela Jive 100EF ENT

Stabil elektrisk patientstol. Stolen har hög rygg med ett separat huvudstöd för god komfort. Centrallåsta hjul ger extra stabilitet vid undersökningen.

Art.nr: 87020

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

UTGÅENDE MODELL, 30% RABATT PÅ ETT LAGER-EX

Nettopris 16 770 kr ex moms (normalpris 25 800). Först till kvarn gäller.


Vela Jive 100EF är en stabil elektrisk patientstol. Stolen har hög rygg med ett extra huvudstöd för god komfort och stabilitet vid undersökningen.

Elektriskt och steglöst via tryckknappar på ovansidan av själva foten eller i utförande med fotplatta med reglage framtill. I båda versioner kan därför händerna bibehållas sterila.

Höjd

47-77 cm. Eftersom stolen regleras elektriskt, kan personalen på ett enkelt och praktiskt sätt uppnå den höjd som ger god ergonomi och effektiva undersökningar.

Trygghet och säkerhet
Patienten tar sig på ett enkelt sätt in och ur stolen med hjälp av de centrallåsta hjulen och rejäla armstöd. Dessa egenskaper hjälper också den
undersökande personalen, då patienten vid en undersökning därmed bibehåller sin position.

Hjul
75 mm, varav två är låsbara.

Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Med/utan fotplatta:
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  

 Tillbaka 

Fakta

Mått
Höjd 47-77 cm
Säte 47x49 cm
Sätestilt 7° framåt, 5° bakåt
Ryggstöd 38x50 cm
Ryggstödets höjdreglering 13 cm
Nackstödets höjdreglering 11 cm
Ryggstödets tilt 20° framåt, 6° bakåt
Vikt 45 kg
Max användarvikt 110 kg

Bilagor