Vela Tango 310E, elektrisk för 300 kg brukare

En oerhört stabil och säker arbetsstol med centrallåsta hjul, elektriskt reglerbar

Art.nr: 5106

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Arbetsstol för användare med vikt upp till 300 kg. Ett bra hjälpmedel för brukare med övervikt, främjar aktivitet och självständighet. Stolen gör det möjligt att sitta ner samtidigt som man på ett säkert och tryggt sätt kan utföra många av vardagens aktiviteter.

Eftersom man slipper stå utan kan sitta under aktiviteterna sparas också energi.

Chassi och hjul
Alla detaljer är förstärkta, en stabil bas med kraftig broms. De lättrullande hjulen gör att man kan rulla framåt och bakåt sittande.

Höjdreglering
Stolen höjs och sänks elektriskt med en enkel knapptryckning, 42-57 cm räknat från sätets överkant. Eftersom det sker steglöst reduceras osäkerhet och fallrisker.

Säte och ryggstöd
Robust skum, slitstark och komfortabel klädsel. Tyg som standard, spritbart konstläder som tillval. Det justerbara ryggstödet är designat för att ge god support för bål och ländrygg.

Sätet är extra brett, 72 cm.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Val av klädsel:
  Lägg i offertkorg  

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka