Gåbord-gåstol hydraulisk

Kan justeras till optimal ergonomisk position snabbt och enkelt.

Art.nr: 1521678

Gåbord-gåstol Step Up från Invacare är ett modernt plattformsstöd med 125 mm hjul. Gjord för att ge rehabilitering till flertalet patienter varje dag.

Gjord för gåträning
Basen är utformad för att ge gångutrymme. Den upphöjda främre delen av ramen gör det möjligt att ta längre steg. Utrymmet på bredden är generöst.

Ergonomisk anpassning av armstödet
Armstödsdynorna är i mjukt material för bästa tryckavlastning. Monteras säkert med mikrofilm. Kan snabbt och enkelt tas bort för rengöring eller byte.

Hantering och rengöring
Armstödsdynorna är mjuka för att ge tryckavlastning. Säkert fastsatta med mjuk kardborre. Vid rengöring går de snabbt och enkelt att ta av. Step Up är väl genomtänkt för användning vid överflyttning. När överflyttning sker från sängen hjälper den bakre delen av ramen till att förenkla vändning under sängen, tack vare att den är lång. Den generösa ramstorleken och breddjusteringen hjälper även till vid förflyttning från rullstol.

Finns elektrisk, hydraulisk eller manuell.

Tillbehör
Diverse tillbehör finns tillgängligt såsom:
* underarmsstöd
* förvaringskorg
* förvaringsbricka
* handbromssats
* hållare för syrgastub
* ståplatta
* infusionsstativ
* klotgrepp
* länkhjul med riktningsspärr
* sele för gångträning
Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka