Hygienstol Ocean Ergo

Ergonomisk sits, armstöd och fotstöd, 4 bromsade hjul, max 150 kg.

Art.nr: 1640215

Möjligheternas mobila dusch- och toastol för personlig hygien

Aquatec Ocean Ergo är en vidareutveckling av den välrenommerade dusch- och toalettstol Aquatec Ocean2. Vidareutvecklingen är baserat på resultatet av intervjuer och återkoppling från kunder och användare. Framförallt har utvecklingen med det nya sittsystemet varit en viktig del i framtidens hygienstol.

Designen är baserad på användarnas erfarenheter för att öka självständigheten, säkerheten och flexibiliteten. Personlig hygien är något som är högst privat och en viktig del av en persons liv och välbefinnande.

Aquatec Ocean Ergo-familjens dusch- och toastolar har utformats med användarkomfort, självständighet och värdighet i åtanke. Grunddesignen kommer från den väletablerade Aquatec Ocean-serien, som funnits på marknaden i många år.

Ocean Ergo-familjen har en rad nya funktioner som har utformats för att underlätta rutiner för den personliga hygienen, för såväl användare som vårdare. Säkerhet, självständighet och värdighet Vi har tagit fram en ny konturformad sittyta för att uppmuntra till en mer upprätt, stabil sittställning, vilket främjar användarens självständighet och den övergripande komforten.

Ökad stabilitet på ramens främre del möjliggör kompaktare mått och erbjuder även ökad säkerhet och trygghet när brukaren sitter i stolen. Dessutom gör den optimerade hjulbasen det ännu lättare för en vårdgivare att manövrera stolen i trånga utrymmen, samtidigt som passformen över toaletter blir bättre, för självständiga toalettbesök.

Om Ocean Ergo, basmodellen
Sittbredd: 480 mm
Sitthöjd: 475-600 mm bak, 533-658 mm fram
Sittdjup: 480 mm
Totalbredd: 565 mm
Totaldjup: 905 mm

Se broschyr för övriga versioner av Ocean Ergo-familjen och separat broschyr över tillbehör.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka