Pico Duschpall

Maxbelastning 160 kg

Art.nr: 9.22.001

Invacare Aquatec Pico är ett modulärt duschstolssystem, tillgängligt som pall - med armstöd och ryggstöd. Den kan enkelt anpassas till användarnas specifikationer. Aquatec Pico har två unika monteringsalternativ för ryggstöd som gör att hygienurtaget kan sitta antingen fram eller bak på stolen.

Den kan passa perfekt i små utrymmen. När utrymmet är begränsat eller när de inte behövs kan arm- och ryggstöd enkelt tas av. Aquatec Pico har också gummifötter och en strukturerad yta som ger exceptionell komfort och stabilitet vid överföringar. Det är helt enkelt en mycket hållbar men ändå lätt duschstol som lätt kan transporteras och förvaras när den inte används.Ryggstöd och armstöd är snabba och lätta att ta av. Den helt korrosionsfria modulära duschpallsserien är det bästa valet för dem som behöver hjälp i badrummet för sin personliga hygien. Invacare Aquatec Pico duschpall är utrustad med den innovativa TPE Soft Touch Surface på sitsen och armstöden. Den har också ett brett justeringintervall som möjliggör en avslappnad passform för varje användare.

Nedan är några av dess nyckelfunktioner:

* Justerbart mjukt ryggstöd: Den har ett smidigt och justerbart ryggstöd som ger en mycket bekväm känsla för användaren.
Snygg design: Har en elegant design med utmärkta funktioner.
Korrosionsfri: Helt korrosionsfria modulära duschstolar är det bästa valet för dem som behöver hjälp i badrummet för sin personliga hygien.
Justerbarhet: Den är designad för att passa perfekt med olika användare - användare kan enkelt justera den för att möta deras stil och behov. Den är också justerbar i höjdled.
Hållbarhet: Den är designad med material av hög standard för att hålla längre.
Anpassningsförmåga: När utrymmet är begränsat eller när det inte behövs kan arm- och ryggstöd tas loss utan ansträngning.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka