With a heart for healthcare

Vela Provtagning Advance Plus

Smidig, stabil elektrisk provtagningsstol, optimala inställningsmöjligheter med elreglering, man kan stå och ta prover, stabila multi-inställbara armstöd med kulled, asymmetrisk fot för friare rörelse med fötterna.

Art.nr: 80113

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Provtagningsstolen Vela Advance Plus är den elektriska versionen av Vela Advance (som regleras hydrauliskt). Det är en robust, smidig och stabil elektrisk stol som både är mycket enkel att finjustera med den elektriska höjdningen och har multi-inställbara armstöd som är oerhört stabila och flexibla.

Eftersom den kan regleras elektriskt så högt som till 77 cm kan man även med fördel stå och ta prover. Stolens design och den medföljande fotplattan gör att patienten sitter tryggt i alla positioner.

Dess kompakta design plus, robusta armstöd och elektriska höj/sänkning, gör den till en perfekt provtagningsstol för det lilla rummet.

Patienten kan vila fötterna på den medföljande fotplattan.

Armstöd
De stabila armstöden i rostfritt stål med vadderade dynor och kulled säkerställer en trygg och säker provtagning. Dess robusta design gör att patienten kan hjälpa sig upp från stolen med hjälp av armstöden. Dynorna i storlek 29x11 cm kan regleras framåt och bakåt. Hela armstödet kan regleras i höjd.

Höjdreglering
Höjden regleras enkelt via de runda tryckknapparna på foten, säteshöjd 47-77 cm.

Hjul
75 mm, varav två är låsbara.

Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  

 Tillbaka 

Fakta

Mått
Höjd 47-57 cm
Säte 47x49 cm
Ryggstödet 43x45 cm
Armstödets höjd från säte 21-46 cm
Armstödsdyna 29x11 cm
Max användarvikt 110 kg

Bilagor