Undersökningsbrits 2-delad, elektrisk, detaljerad info

Med chockläge och hjul.
Elektriskt höj- och sänkbar 53-91 cm.
70 cm bred som standard (60/80 som alternativ)


Art.nr: 011-8051

CE-certifiering
CE-certifierad enligt MDR.

Chassi
Helsvetsat pulverlackerat stålrörsstativ. Stabil konstruktion med fyra lyftpunkter.

Höjdreglering och intervall
Britsen finns i två utföranden, antingen med elektrisk eller hydraulisk/manuell höjdreglering.

Den har en låg lägsta höjd, endast 53 cm, vilket gör det enkelt för exempelvis barn eller äldre patienter att komma på och av britsen. Dess höga högsta höjd, hela 91 cm, gör att personalen kan uppnå en ergonomisk arbetsställning som sparar den egna kroppen.

Ryggstöd och chockläge
Ryggstödet och det så kallade chockläget (att britsens fotända snabbt kan höjas om en patient kommer i chock eller svimmar) regleras manuellt, och aktiveras mycket enkelt via ett av de handtag som finns på ryggstödets och fotändans båda sidor.

Dynor och färger
Dynorna är liggvänliga och fyllda med 4 cm stoppning. Liggplanets förkromade ram skyddar dynorna mot stötar. Konstlädret finns i ett stort urval färger för att kunna matcha rummets dekor. Se också britsen och byt själv färg på den i fliken "Se våra färger" längst ner på denna sida.

Hjul
Britsens 125 mm höga hjulen är mycket robusta och lättrullande. De finns i två varianter, antingen med separat låsbara eller centrallåsta hjul. Båda hjulsatser har så kallad riktningsspärr. När denna funktion aktiveras låses riktningen på ett hjul så att rak transport i exempelvis kulvertar eller korridorer förenklas.
Vit skyddskåpa
Under liggplanet finns en kåpa. Den kan användas för tillfällig förvaring av patientens kläder och utgör ett skydd för hydraulen. Dess rena linjer gör den enkel att torka av.

Pappersrullhållare
En hållare för pappersrulle ingår.

Tillbehör
En mängd olika tillbehör som exempelvis nackkudde, armstöd, sidogrindar och infusionsställ finns att välja till britsen.

Viktkapacitet
Britsen kan belastas med max 200 kg. Detsamma gäller för både den elektriska och den hydrauliska versionen. För tyngre patienter, se också vår mycket kraftiga brits som tar 300 kg.


Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.


Vanliga tillbehör


Välj färg på dynorna:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka