Avdelningsskärm 186 cm bred, svart

Mått 1860 x 1820 mm bredd x höjd
Utan hjul
Snabba leveranser


Art.nr: 3090-191

Avdelningsskärm i bredd 186 cm med pulverlackerat aluminiumchassi och svart skärm (vävplastduk/presenning). Se även samma modell i bredd 106 cm.Tål alkoholbaserade rengöringsmedel.

Kommer omonterad för låg fraktkostnad. Enkel montering.Mått totalt
1860 x 1820 x 30 mm Bredd x Höjd x Djup.

Skärmens mått
1800 x 1232 mm

Fotens längd
440 mm

Vikt totalt
5,9 kgOm Hailos skärmar
Nya hygienlösningar är avgörande för att förhindra spridande av infektioner. Hailo har utvecklat ett skyddande skärmsystem för detta ändamål. Skärmen är enkel att montera och kan därför också snabbt demonteras och flyttas vid behov.

Oavsett om det är i sjukhusmiljö, på fabriken eller kontoret, vid diskar, i offentliga byggnader, museer, restauranger eller många andra områden, så kommer HAILO Care Wall att hålla dig på den säkra sidan - särskilt på platser där det är svårt att hålla den rekommenderade sociala distansen.

Det lätta aluminiumstativet med monterad skyddande klar folie eller svart presenning minskar risken för direkt droppinfektion utan att förhindra kommunikation och syn. Den fristående avdelaren separerar människor och eliminerar risken för fysisk kontakt. Skärmen finns i två olika storlekar och i två versioner.

För att uppfylla ett brett spektrum av krav och möjliga användningsområden kan vi erbjuda skräddarsydda versioner på begäran, liksom de två seriemodellerna. Detta innebär att du kan säkerställa ett optimalt hygienskydd för ditt specifika fall - oavsett om det är ett offentligt utrymme, en bransch, en butik eller en restaurang.

Fördelar med Hailo Care Wall med klar folie eller svart presenning:
* Levereras i en praktisk låda, snabb att montera, lätt att förvaras
* Lätt och kompakt för transport till en annan plats
* Skärm av robust tältfönsterfolie (transparent) eller av vävplast-presenning (svart), skrivbar och tvättbar. Den svarta kan också användas som display för meddelanden, information eller menyer.
* Robust aluminiumram i elegant skiffergrå, pulverlackeradOffert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.

  Lägg i offertkorg  

Film Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka