Vela Provtagning Advance

Ergonomisk och bekväm stol för provtagning med skålade, vridbara armstöd på kulled.

Art.nr: 70038

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Vela Provtagningsstol Advance är en ergonomisk och bekväm stol för blodprovtagning med mycket stabila skålade, vridbara armstöd på kulled. Som tillval kan armstöden även erhållas i utförande med längsgående reglering av dynan.

Armstöd
De robusta och flexibla armstöden bygger på en kulled och är ställbara i höjd. De skålade dynorna har storlek 11x29 cm.

Ryggstöd
Ergonomiskt formad, storlek 40x40 cm.

Säte
Ergonomiskt formad, storlek 47x47 cm.

Höjdreglering
44-59 cm som standard. Finns även i höjd 49-69 cm. Höjden regleras med gaskolv via handkontroll.

Underrede
55x55 cm. Det stabila underredets fyra hjul och centrallåsning som kan nås runt om ökar känslan av trygghet för brukaren och är smidig för vårdaren.

Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Flertalet färger finns att välja på för samma pris, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Mått och maxvikt
Sitthöjd 44-59 cm
Stativ 55x55 cm
Säte 47x47 cm
Ryggstöd 40x40 cm
Armstödsdynor 11x29 cm
Max patientvikt 160 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.

Önskad färg konstläder:
Val av armstöd:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka