Salli SWING Fit, fotkontroll låg

Stol med delat och breddbart säte med s k Swingfunktion (sätet följer med vid de små rörelser som kroppen gör när man sitter). Höjdreglering via fotkontroll.

Art.nr: 912-1000

Sadelstol med delat säte. SwingFit har en gungmekanism som möjliggör att sitsen kan luta åt alla håll utan en separat justeringsspak. Det gör det möjligt att träna när man sitter och bidrar till ökad rörlighet i nedre delen av ryggen.

Höjden regleras med fotring placerad under foten.

Säte
Storlek 405-425x360 mm (sätet på just SwingFit är ställbart i bredd). Svart desinficerbart konstläder. Sätet har en sk swing-funktion, dvs en aktiv sits som följer användarens naturliga rörelse.



Fembensfot
"Salli Base" är standardfot. Om "Aluminium fotkryss" föredras, ange i rullgardinsmenyn nedan vid offertförfrågan.

Hjul
Obromsade 65 mm som standard.

Mått och vikt ("Standard" gäller stolar med handkontroll, "Top & Bottom" med fotkontroll)


Maxbelastning
120 kg

Se alla Sallis stolars mått, vikt och rekommenderad höjd beroende på din längd HÄR.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.

Val av fembensfot:
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Höjdintervall: 435-560 mm
Sätets storlek 360-405 mm/360-425 mm
Vikt 10,9 kg

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka