Vela Tango 100, manuell

En stabil och säker arbetsstol med parlåsta hjul, manuellt reglerbar

Art.nr: 6021

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Vela Tango 100 är en stabil och säker arbetsstol med centrallåsta hjul. Stolen finns i två varianter, denna modell som regleras med gaskolv och en med elektrisk höjdreglering.

Underredet
Det stabila underredet fyra hjul och centrallåsning ökar känslan av trygghet för brukaren. Underredet garanterar optimal bromskraft på alla fyra hjul, även om stolen står på ojämnt underlag.

Fotens form frigör utrymme framför patienten, vilket gör det möjligt för brukaren att, så att säga, ”gå sittande”. Fotstödet (tillval) kan fällas upp när det inte används.


Stabila armstöd och vinkelställbar sits gör det enkelt att komma på och av stolen.

Ryggstöd
Ryggstödet kan regleras upp och ned samt i djup.

Armstöden
Armstöden kan regleras i höjd och sidled. De går att sänka så lågt att man enkelt tar sig från stolen till exempelvis sin säng och vice versa.

Såväl bromshandtaget som den elektriska stolens handtag kan enkelt flyttas från ena sidan till den andra.
Klädsel
Phoenix är ett kvalitetsmaterial från Camira av 100% polyester. Slitstyrka 100.000 Martindale. Det kännetecknas av en mycket bra slitstyrka och bra andningsförmåga och det är mycket bekvämt. Standardfärg är svart, finns även i ljusgrå, mörkgrå, röd och blå.Desinficerbart konstläder är tillgängligt som alternativ, se Compound.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad höjdintervall:
Val av klädsel:
  Lägg i offertkorg  

 Tillbaka 

Fakta

Mått
Sitthöjd 42-57 cm (standard)
Säte 44x44 cm
Armstöd (PU) 9x25 cm
Ryggstöd 37x30 cm
Max användarvikt 160 kg

Film


Bilagor