Vela Kirurgi Support

Stabil elektrisk stol för kirurgi, utförandet ger stöd för armar, nacke och axlar under långa arbetspass. Asymmetrisk fot för friare rörelse med fötterna.

Art.nr: 70037

Vela Kirurgi Support är en stabil manuellt höj- och sänkbar stol för kirurgi och annat liknande precisionsarbete. Stolens utförande innebär ett stöd för armar, nacke och axlar under långa arbetspass.

Armstöd
De stabila vadderade armstöden, som är multi-inställbara och låsbara, är särskilt utvecklade för mikrokirurgi. Genom sin design utgör de ett tryggt och exakt stöd under operationer. De kan ställas in i princip till vilken position som helst och utgör därför en utmärkt hjälp under långa sessioner. Dynor 11x29 cm.

Säte
44x44 cm



Höjdreglering
Höjden regleras manuellt med handkontroll 44-59 cm.

Ryggstöd
38x30 cm

Underrede
55x55 cm. Det stabila underredets fyra hjul och centrallåsning som kan nås runt om ökar känslan av trygghet för brukaren och är smidig för vårdaren.



Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Flertalet färger för samma pris, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.



Mått och maxvikt
Sitthöjd 44-59 cm
Stativ 55x55 cm
Säte 44x44 cm
Ryggstöd 38x30 cm
Armstödsdynor 11x29 cm
Max patientvikt 160 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad färg konstläder:
Önskad storlek säte:
Önskad höjdintervall:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka