Kern Analysvåg ABP 120 g

Analysvåg i premiumkvalitet med senaste single-cell-generationen, extremt snabbt och stabilt mätresultat. Nu även i version med automatiska skjutdörrar
Max 135 g.


Art.nr: ABP 100-5AM


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Med 3 automatiska skjutdörrar, som kan öppnas och stängas med sensorer, och integrerad jonisator som standard.

Tack vare Memory Function lagrar vågen hur långt skjutdörrarna har öppnats. Detta förhindrar kontaminering och påskyndar processer. Om du rör vid skjutdörrarna "försiktigt" aktiveras tryckfunktionen och dörrarna öppnas och stängs automatiskt. Det justerbara inre dragskyddet garanterar maximal stabilitet för viktavläsningarna.



Denna nya generation av analytiska vågar kombinerar högsta precision med stora vägningsområden. Tack vare den nya Single-Cell Generation visas vägningsresultatet på en bråkdel av tiden med jämförbara modeller. Tillsammans med den intuitivt uppbyggda menyn gör detta att du kan arbeta effektivt och snabbt.

Navigeringsplatta för supersnabb navigering genom menyerna.

Automatisk intern justering vid temperaturförändring mindre än 1 °C och tidsstyrd var 4:e timme, garanterar hög noggrannhet och gör vågen oberoende av dess användningsplats.



Provets minsta vikt kan lagras manuellt i enheten eller beräknas automatiskt. För vägningar under detta värde avger vågen ett varningsmeddelande
Doseringshjälpmedel: Högstabilitetsläge och andra filterinställningar kan väljas.

Enkel receptvägning och dokumentering med en kombinerad tara/print-funktion. Dessutom numreras blandningsingredienserna för receptet automatiskt och skrivs ut med motsvarande antal och viktvärde.

Individuella användarinställningar för upp till 10 användare kan sparas: användarnamn/användarnummer (kan skrivas ut eller läggas till i posten för varje process), lösenord, menyspråk, användarprofiler, åtkomst till användarinställningar via streckkod, extra gästläge för användare som inte är inloggade t.ex. balansjustering, ändring, inställningar eller konditionering eller modifiering av ett recept endast av den auktoriserade personen och som utför formuleringen av användaren.

RS 232 datagränssnitt och USB (enhet) för överföring av vägningsdata och USB (värd) för att ansluta ett USB-tangentbord för enkel fångst av artikelnummer, recept, för enklare navigering i menyn etc.

U.S. FDA 21 Part 11: hjälper dig med dataintegritet i enlighet med U.S. FDA 21 Part 11 (till exempel vägningsresultat, prov-ID, användarnamn, våg-ID, ...)

Menyspråk: tyska, engelska

Automatisk datautmatning till PC/skrivare varje gång balansen är stabil.

Endast för modeller med avläsning [d] = 0,00001 g: Multifunktionsvågplatta som ingår i leveransen, minimerar effekten av luftströmmar i vågkammaren och förbättrar därför avsevärt stabiliseringstiden och repeterbarheten. Dessutom kan prover, provpapper, PCR-behållare, mikrocentrifugrör och många andra föremål som sticker ut enkelt fixeras på plats och vägas lätt..

Automatiska skjutdörrar - styrbara med hjälp av sensorer.

Alternativ öppning med en knapptryckning.



Erlenmeyer kolvhållare.

Modell/viktkapacitet
ABP 100-5AM, 135 g
ABP 200-5AM, 220 g

DAkkS kalibreringscertifikat
Finns som tillval

Vågar finns oftast för omgående leverans från KERN.

Se engelsk broschyr ("Bilagor" nedan) för respektive ikons innebörd.


Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskat tillval:
Övrigt tillbehör:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka