Vagn för hantering av kontaminerat linne

För säker hantering av kontaminerat linne i patientens rum
Uppvikbar hållare för tvättkorg i plast, vagnen kan därför stackas


Art.nr: 404.25

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Villard är en fransk tillverkare av kvalitetsvagnar som vi fått förmånen att representera i Sverige.

Villard nu erhållit ett sk RABC certifikat (Risk Analysis and Biocontamination Control. EN 14065) som handlar om organisation och dokumentation för att begränsa risken för kontaminering av linne och vårdgivare.

För hantering av kläder, handdukar etc i patientens rum, har de därför tagit fram en särskild vagn. Genom att använda vagnen i stället för att själv bära ut eventuellt kontaminerat linne ur rummet mot sin egen kropp, kan överföring av virus och bakterier via linne begränsas.

När den vita förvaringsbacken är full styr man ut vagnen ur rummet och sorterar därefter tvätten, exempelvis i en tvättsäckhållare med olika färg på locket beroende på vad den innehåller (finns i rostfritt utförande med två, tre eller fyra säckhållare i rad eller fyra i grupp)

Vagnen kan också utrustas med två rostfria skålar för tvätt av patient i rummet, vilket därför gör denna vagn till en utmärkt kombinationsprodukt för såväl äldrevård som sjukhus.

Stativ i rostfritt stål. 75 mm trådskyddade hjul.

Välj utförande utifrån behov. Vagn 404.25 säljs exklusive plastlåda, skålar etc. Själva hållaren för den vita låda som alltid ingår, är uppvikbar för att man ska kunna stacka många vagnar i rad för att spara utrymme. I övrigt väljer man till de detaljer man vill ha, antingen ett helt set som visas på bilden nedan eller den detalj man önskar:

* Vit förvaringslåda 30 liter
* Rostfritt hyllplan
* set med två rostfria 4 liters skålar
* dispenser för tvål eller desinfektion
* Trådkorg, säckhållare för 20 eller 30 liters påsarMått 550x510x990 mm.
7 kg


Vagnen kan stackas för att spara utrymme.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka