Monark el Centro 1 silver

Elassisterad cykel för mindre transporter

Art.nr: MCV827B580

Centro 1 är en tvåhjulig modell framtagen för snabba och smidiga leveranser av lättare last. Med omsorgsfullt utvalda komponenter testade för att klara professionell daglig användning.

Med sitt låga insteg och med det stabila stödet framtill gör det inte bara cykeln användarvänlig och ergonomisk. Den känns även stadigfullt lastad.Våra cyklar är arbetsredskap, designade att fungera varje dag i alla väder oavsett situation eller miljö. Vi har 100% fokus på användarvänlighet och vet att en lastcykel måste fungera under alla väderförutsättningar och situationer. Därför har vi tagit fram CENTRO-serien, en last mile delivery-flotta med användarens behov i åtanke. Centro betyder stadskärna på Italienska och vi har fångat upp det Italienska namnet från våra ägare Grimaldi Industries som har sina rötter i Italien.

Bromsar
Tektro Hydrauliska Skivbromsar (fram och bak)

Växlar
5 eller 7 växlar
Shimano Nexus 7 sp.
Sturmey Archer 5 sp.

Däck
Spectra Moonstone (med extra punkteringsskydd)

Hjul
Alu förstärkta 559 mm

Ram/Gaffel
Stålram 54 cm, framgaffel i stål

Motor/Batteri
Shimano Steps DU 6100, Shimano 502Wh, laddning 80 % - 2,5 h, 100 % - 5 h

Belysning
Fram och bak, LED lampor uppkopplade mot elsystemet.

Lastkapacitet
20 kg fram, 40 kg bak (beroende på konfiguration, se tillbehör.

Mått
Bredd 68 cm (vid styre och stöd) Längd 184 cm

Vikt
38,5 kg utan tillbehör

Färg
Silver

Motorsystem
Shimano Steps 6100

Tillverkad
Vansbro, Sverige

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka