Plattforms- och rullstolsvåg

Plattformsvåg med två integrerade ramper, en på varje sida.
Särskilt lämpad för viktkontroll av person i rullstol tack vare rampens låga profil.


Art.nr: MWA


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Professionell plattforms- och rullstolsvåg


Plattformsvåg med två integrerade ramper, en på varje sida. Särskilt lämpad för viktkontroll av person i rullstol tack vare rampens låga profil. Mycket robust design för dagligt bruk i en professionell vårdmiljö.

Finns i utförande med eller utan ledstång. Modellen med ledstång/displayfäste kan även utrustas med extra ledstång för att ge stående patient maximal trygghet med stöd på två sidor.

Den stora vågplattan i stål gör vågen även mycket lämplig för viktkontroll av överviktiga.

Godkänd som medicinteknisk produkt enligt 93/42/EEC. Inklusive Verifikat Klass III (länk till KERNs info-sida om verifikat).

Nivåindikator för en vågrät positionering.

Strömdrift ingår, batteridrift är tillval.

DAkkS kalibreringscertifikat
Finns som tillval

Ledstång
På modell MWA 300K-1PM ingår en fällbar ledstång med fäste för display. Extra ledstång (ej fällbar, utan displayfäste) finns som tillval.

HOLD-funktion
Om patienten inte står alldeles still räknar vågen ut genomsnittsvikten som fixeras. Detta innebär att personalen har gott om tid för att ta hand om patienten, innan man läser av vikten.


Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Modellval:
Önskat tillval:
  Lägg i offertkorg  

 Tillbaka 

Fakta

Generella mått utan ledstång: 1180x1000x1130 mm
Displaysiffror: ca 25 mm höga
Kabellängd: ca 180 cm
Vikt: 76 kg
Maxbelastning: 300 kg

Bilagor

Relaterade produkter