Skötbord vägg Robust, svart

Vägghängt skötbord i trä, svensktillverkat

Art.nr: 113

Skötbord Robust är ett svensktillverkat uppfällbart väggskötbord framtaget för offentlig miljö. Det har funnits på den svenska marknaden i över 40 år.

Bland kunderna finns många sjukhus, restauranger, hotell och bensinstationer runtom i landet. Samtliga modeller av detta väggskötbord lagerförs och brukar kunna levereras inom en vecka. Vid riktigt stora volymer kan det ta 3-4 veckor.Varför väggskötbord?
Ett väggskötbord får plats även i små utrymmen. Det kan t.o.m. monteras ovanför toalettstolen. Det är inte i vägen och är mycket städvänligt. Dessutom kan det bli en färgklick på väggen!Funktion
Skötbordet monteras på väggen och är försett med en dämpande gasfjäder. Det kan därför lätt fällas upp och ned med en hand. När bordet fälls upp låses det med ett magnetlås.

Miljö
Skötbord Robust tillverkas av FSC-certifierat trä (bok eller ek). Dynan är fri från ftalater och PVC. I Byggvarubedömningen har Robust högsta betyg, ”Rekommenderas”.Produktfakta
Sidobalkar, hyllor och tak är tillverkade av massivt trä. Frontskivan är en spånskiva med melamin, laminat eller målad yta. Dyna ingår. Överdrag i polyuretan och bomull. Innehåller inga ftalater och ingen PVC. Gångjärn i rostfritt stål. När bordet fälls upp låses det med ett magnetlås (på tidigare modeller har snäpplås använts).

Väggskötbord Robust monteras på väggen med skruvar. Monteringsanvisning medföljer.Reservdelar
För den som behöver ny dyna till Robust kan vi erbjuda vit, grå eller röd dyna. Överdraget har dragkedja, är tvättbart och är tillverkat av polyuretan och bomull. Innehåller inga ftalater och ingen pvc.

Livscykelanalys

Nu finns en miljövarudeklaration (Environmental Product Declaration, EPD) för skötbord Robust. Som ett led i tillverkarens miljöarbete har man låtit göra en livscykelanalys, vilket utmynnat i en EPD. Hela miljövarudeklarationen (som är på engelska) finns som pdf.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Höjd: 780 mm
Bredd: 660 mm
Djup: uppfällt 200 mm, nedfällt 770 mm
Vikt: 20kg

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka