Vela Samba 400, sadelstol

Sadelstol höj- och sänkbar, flertalet varianter.

Se även Samba 420 med ryggstöd.


Art.nr: 80144

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

VELA Samba 400 med sadelsits tryggar god ergonomi. Sitsens utformning främjar naturlig ryggkontur och öppen, aktiv höftvinkel.

Sadelstolen finns i lite olika utföranden. Om man vill ha vår standardmodell innebär detta:

* höjdjustering via handkontroll
* höjd 60-86 cm
* svart färg på sätet
* sätets storlek 43x35 cm

Vi försöker att alltid ha några ex av ovanstående standardmodell i lager för snabb leverans.

Fot
I aluminium, Ø 50 cm.

Hjul
50 mm

Höjdreglering
60-86 cm som standard, 48-67 som alternativ. Modellen finns med hand- eller fotkontroll.

Reglage
För höjdreglering och sätesvinkel (14 grader).

Ryggstöd
Velas sadelstol säljs utan ryggstöd som standard men finns även i modell med ryggstöd.Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Hand-/fotkontroll/höjd:
Storlek sadelsäte:
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  

 Tillbaka 

Fakta

Mått
Höjd 60-86 cm
Säte 43x35 cm
Vikt 6 kg
Max användarvikt 125 kg

Film


Bilagor