Mobil arbetsstation 2 block med jalusifront

Helsvetsad, pulverlackerad
Antibakteriellt behandad toppskiva


Art.nr: 1007.61

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Villard är en fransk tillverkare av kvalitetsvagnar som vi fått förmånen att representera i Sverige.

Helsvetsat, pulverlackerat chassi med antibakteriellt behandlad arbetsyta och jalusifront. Se också modell utan jalusifront som säljs i paket med draglådor.

4 st 125 mm trådskyddade hjul i PPE, varav 2 låsbara, rostfria kullager.

Exklusive lådor. Det finns 8 nivåer att utrusta med lådor. Låda låg kräver en nivå, medium två och hög tre nivåer. Det är exempelvis möjligt att få plats med 2 st höga och 1 medium låda eller 8 låga. Meddela oss vid förfrågan så kollar vi pris.

Varje låda kan även indelas med avdelare-set eller innerlådor enligt bilder nedan.

Det finns också matchande överskåp för väggmontage, antingen modell med en hylla eller två olika modeller med draglådor.Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad färg:
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Storlek 1335 x 565 x 935 mm BxDxH

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka