Vela ENT-stol för Öron-Näsa-Hals

Stabil elektrisk patientstol med högt ryggstöd och separat huvudstöd för god komfort

Art.nr: 80113-10

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Vela ENT är en helt ny elektrisk patientstol för ÖNH. Stolen har hög rygg med ett extra huvudstöd för god komfort och stabilitet vid undersökningen.Elektriskt och steglöst via tryckknappar på ovansidan av själva foten, så att händerna kan hållas sterila.

Höjd

47-77 cm. Eftersom stolen regleras elektriskt, kan personalen på ett enkelt och praktiskt sätt uppnå den höjd som ger god ergonomi och effektiva undersökningar.

Trygghet och säkerhet
Patienten tar sig på ett enkelt sätt in och ur stolen med hjälp av de låsbara hjulen och rejäla armstöd.

Hjul
75 mm, varav två är låsbara.

Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka