Kern video-mikroskop

Instegsmodellen av videomikroskop, enkel användning för alla typer av applikationer
LED-belysning
12" LCD-skärm


Art.nr: OIV 345


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Kern OIV-3 är ett videomikroskop som har konstruerats för att optimera digital stereomikroskopi. Vår genomtänkta, omfattande lösning med axiell optisk enhet möjliggör omedelbar, enkel visning av dina prover på skärmen. LED-infallsbelysningsenheten (ringen) som ingår som standard garanterar den allra bästa belysningen av ditt prov.

I kombination med den stora arbetsytan är inspelning av objekt på skärmen idealisk för övervakning, analys och dokumentation. Den utmärkta optiska enheten möjliggör kontinuerlig skarp bildspårning över hela zoomområdet från 0,7x-4,5x.



Den kraftfulla 5 MP-kameran i mikroskopet utan okular erbjuder, tack vare HDMI-utgången, smidig liveövervakning av dina prover från HD-monitorn. Dessutom innebär mjukvaran som är lätt att använda, den trådlösa USB-musen som är integrerade komponenter i leveransen att du kan bearbeta och lagra dina resultat digitalt.



Med hjälp av ett extra HDMI-gränssnitt är det möjligt att ansluta en extra monitor och på så sätt kan du observera två enheter som drivs parallellt i realtid.

En speciell egenskap hos denna mikroskopserie är zoomhjulen med integrerat klickstopp. Denna klick-stopp-funktion erbjuder exakta val av förstoringsnivåer och stödjer användaren vid kalibrering av dokumentationsfunktionerna i programvaran. Ett skyddande dammskydd samt flerspråkiga användarinstruktioner ingår i leveransen.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

TECHNICAL DATA
Optical system: Axial
Magnification ratio: 6,4:1
Zoom [Min]: 0,7 x
Zoom [Max]: 4,5 x
Illuminance: Reflected light
Illumination type incident light: LED
Illumination intensity incident light: 3 W
Working distance: 100 mm
Sample height [Max]: 110 mm
Stand type: mechanical
Focusing mechanism: coarse drive
Display type: LCD
Display screen size: 12"
Display resolution: 1920×1080 HD
Camera sensor type: CMOS
Camera sensor size: 1/2,8"
Camera resolution: 5 MP
Interfaces: HDMI, MicroSD card slot, USB-Device
Dimension (W×D×H): 320×260×450 mm

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka