Vela Neonatal-Pediatri

Stol som ger föräldrarna de bästa förutsättningarna att sitta en längre tid med barnet och förbättra vårdpersonalens arbetsmiljö.

Art.nr: 87212

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Utvecklad i samarbete med Kolding Hospital och Odense University Hospital.

Stolens många justeringsalternativ gör det möjligt för föräldern att ändra sittpositionen efter behov och därigenom hitta en bekväm sittställning - även under en längre tid.

Personalen kan arbeta stående i bra arbetsläge, eftersom stolen kan höjas till önskad position via elektrisk höjdjustering. Detta gör det också möjligt för föräldrar att sitta / vila i rätt höjd i förhållande till att kunna nå barnet i kuvös.

Elektrisk hjälp vid avstigning gör det möjligt för föräldrarna att sitta upp och stå upp från stolen med barnet i famnen, utan att behöva ringa in personal eller lägga ner barnet.

Optimalt stöd vid amning, eftersom armstöden enkelt kan justeras och ge stöd i rätt höjd.

Stolen är mobil med hjul så att den kan flyttas runt på avdelningen efter behov. Centralbroms säkerställer ett stabilt säte när du måste gå upp och sätta dig ner.

Se även modell Rumba, motsvarande stol som har batteridrift och chockläge.

Se produktfilm i fliken nedan.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Sitthöjd: 47-85 cm
Ryggstödsvinkel: 53º
Fotstödsvinkel: 40º
Max brukarvikt: 140 kg
Stolens vikt: 91 kg
Ryggstöd: 45x51 cm
Nackstöd: Längd 55x35 cm, höjdinställning 0-14 cm.
Sits: 52x51 cm
Fotstöd: 44x33 cm
Armstödsdyna: 13x63 cm
Hjuldiameter: 100 mm

Film Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka