Serveringsbord

Från tyska sängtillverkaren Völker
Ställbar vinkel
Höj- och sänkbart sängbord


Art.nr: RT-985

Sjöbloms representerar från och med april 2022 sängtillverkaren Völker i Sverige. För närvarande förbereds svensk dokumentation som manualer, broschyrer etc. I ett första steg erbjuder vi sängar för vårdhem, snart också sängar för sjukhus samt tillhörande möbler och tillbehör. Kontakta oss gärna för ytterligare information och priser. Läs mer om Völker HÄR.

Sängbord RT-985
Förutom sängen är sängbordet ett avgörande hjälpmedel för patienten under sin vistelse på ett vårdhem eller sjukhus.

Dels kan man på ett sådant alltid ha alla sina viktiga saker som böcker, glasögon och mobilen inom räckhåll. Dessutom kan patienten inta sina måltider på ett bekvämt och praktiskt sätt på ett bra sängbord.Den större delen av skivan är steglöst vridbar med hjälp av ett enkelt handgrepp via handtaget på höger sida. Vinkeln på bordet förblir där man släpper handtaget. Om man vinklar skivan för att till exempel läsa kan man med fördel placera sin dryck eller liknande på den mindre fasta ytan till vänster.

Bordet kan också användas som serveringsbord i sin helhet. De två handtagen är utmärkta som styrhandtag för personalen.Völker har ett antal olika modeller av sängbord.

Max belastning
15 kg

Dimensioner (B × D × H) utan sarg
98 × 45 × 74-117 cm

Vikt
20 kg

Material

Aluminium (RAL 9006) och högtryckslaminat (HPL)

Hjul
65 mm, två med broms

Färger
På bilderna visas Elm Truffle Baron ( M55). Samma material kan erhållas på annan inredning som skåp som bilden ovan visar.

Se alla färg- och materialval nedan.Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Colours and decors (Wood or Plain colour):
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka