Ultraljudsbrits elektrisk

Med lucka, för undersökning av hjärta.
Centrallåsta hjul


Art.nr: 011-8251

Designad för undersökning av hjärta i samråd med sjukvårdspersonal för bästa patientkomfort, användarvänlighet och ergonomi.

CE-certifiering
CE-certifierad enligt MDR.

Lucka för hjärtundersökning
Kan vridas undan och placeras under britsen vid undersökning av hjärtat utan att man behöver ta bort den från britsen. Luckans storlek ca 28x28 cm.

Chassi
Helsvetsat pulverlackerat stålrörsstativ. Smidigt underrede i stabil konstruktion med fyra lyftpunkter. Den har en låg lägsta höjd, endast 53 cm, vilket gör det enkelt för exempelvis barn eller äldre patienter att komma på och av britsen. Dess höga högsta höjd, hela 91 cm, gör att personalen kan uppnå en ergonomisk arbetsställning som sparar den egna kroppen. Förkromat eller pulverlackerat stålrörsstativ, hydrauliskt eller elektriskt utförande.

Motor
220-240 V/24 V. Handreglage (24 V) standard, fotreglage (24 V) tillbehör. Kan erhållas med batteribackup.

Ryggstöd och chockläge
Ryggstödet och det så kallade chockläget (att britsens fotända snabbt kan höjas om en patient kommer i chock eller svimmar) regleras manuellt, och aktiveras mycket enkelt via ett av de handtag som finns på ryggstödets och fotändans båda sidor. Elektrisk reglering av ryggstödet och chockläget är tillgängligt som tillval.

Dynor och färger
Dynorna är liggvänliga och fyllda med 4 cm stoppning. Liggplanets förkromade ram skyddar dynorna mot stötar. Konstlädret finns i ett stort urval färger för att kunna matcha rummets dekor. Se också britsen och byt själv färg på den i fliken "Se våra färger" längst ner på denna sida.
Vit skyddskåpa
Under liggplanet finns en kåpa. Den kan användas för tillfällig förvaring av patientens kläder och utgör ett skydd för hydraulen. Dess rena linjer gör den enkel att torka av.

Pappersrullhållare
En hållare för pappersrulle ingår.

Ryggplatta
Tillbehör. Stöd för patientens rygg, inställbar i vrid-, längd- och djupled som tillbehör. Mått ca 40x22 cm.

Hjul
Centrallåsta hjul 125 mm.


Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Välj färg på dynorna:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka