Förstoringslampa OPTICLUX WOODLIGHT

LED-armatur, lupp med 1,9 ggr förstoring, 160 mm glasdiameter.

Dagsljusvitt + Wood-ljus särskilt lämpat för bl a dermatologer/hudläkare.

Kan monteras på golvstativ, IVA-fäste, väggfäste eller bordsfäste.


Art.nr: 15814000

OPTICLUX har allt vad en modern förstoringarmatur skall ha: en robust lupp med 1,9 ggr förstoring, de senaste LED-modulerna, ergonomiskt utprovade armleder och intuitiv hantering.

Den speciella fördelen med OPTICLUX är det stora ljusfältet i dagsljuskvalitet, de förstklassiga färgåtergivningsegenskaperna och den underhållsfria livslängden.

I sin egenskap av provad medicinsk produkt är den mångsidigt användbar inom dermatologin, på kliniker för human-, tand- och veterinärmedicin, på laboratorier, men även för kontroll av steriliseringsgods.

OPTICLUX med Wood-ljus
Modellen som särskilt lämpar sig för dermatologer/hudläkare, veterinärer och rättsmedicin kombinerar två ljuslägen i en armatur: dagsljusvitt och Wood-ljus. Detta innebär att olika undersökningar kan utföras med hjälp av samma armatur. Andra Wood-ljus kräver att rummet är becksvart. Tack vare kraftfulla BLB-LEDs behövs detta inte för OPTICLUX, vilket innebär mera tid för patienten.

Ergonomisk hantering
Fjäderbalanserad arm och friktionsleder ger en mjuk hantering utan att ljushuvudet sjunker.

Flexibel positionering
Lång ljusarm ger en räckviddsradie på upp till 142 cm.

Ljusfält
Utmärkt ljusfält tack vare stor glasdiameter (Ø 160 mm, 3.5 dpt) och stark, dimbart ljus (6 000 lx / 0.15 m).

Pålitlig färgåtergivning
Högkvalitativa repfria 6 500K LEDs säkerställer färre skuggbildningar och optimal färgåtergivning (CRI / Ra > 93, R9 > 90, R13 > 95).

Godkänd medicinteknisk produkt i enlighet med EN 60601-1

Vid förfrågan, välj även fäste/stativ, se "Relaterade produkter" nedan.


Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.

  Lägg i offertkorg  

 Tillbaka