Apparatstativ

Robust stativ med tung fot. Stativet bär många pumpar och apparatur.

Art.nr: 080-3900

Ett robust och stabilt apparatstativ för många pumpar.


Sjöbloms droppställningar har alltid varit kända för sin stabilitet samt för att de rullar lätt med hjälp av bra, svensktillverkade hjul. Behovet av ett stativ som tål belastning av många pumpar fick oss att ta fram vårt apparatstativ.

Max belastning

Apparatstativet kan belastas med upp till 25 kg pumpar, som fördelas jämnt runt stativet för maximal stabilitet. Toppen på stativet med dess fyra krokar kan belastas med totalt 10 kg påsar jämnt fördelade, medan en enskild krok kan belastas med max 4 kg.

Chassi och fot

Stativets 30 / 19 mm stålrör är förkromade. I toppen finns fyra upphängningskrokar. Fembensfoten i pulverlackerat stål är tung och mycket stabil, den har en diameter på 70 cm. Allt detta sammantaget gör apparatstativet robust och mycket stadigt.

Hjul

Den stabila foten har fem 75 mm kullagrade antistatiska länkhjul varav två låsbara, med grå gummibana.

Pumphållare

Pumphållare för apparatstativet finns som tillbehör. Detta är inget tillbehör som krävs för att generellt kunna hänga pumpar på stativet, den möjliggör montering av pumpar sida vid sida i stället för vertikalt. Höjd 65 cm, 25 mm rör.

Körhandtag (tillbehör)

Handtaget, som finns som tillbehör, är reglerbart i höjdled och löstagbart.

Vred och låsmekanism

Sjöbloms lösning för låsningen av höjdjusteringen är en expanderkonstruktion. När man vrider åt ratten sluter sig expander runt hela det inre röret, vilket ger en mycket mjuk och effektiv låsning. Andra lösningar riskerar att skada innerröret och förkorta stativets livslängd.

Höjd

145-240 cm

Vikt

13 kg (exklusive Pumphållare 1,7 kg och Handtag 0,4 kg).


Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka