Vela Samba 410 med handkontroll

Sätets design bygger på samma princip som en Pilatesboll.

Mycket komfortabel.


Art.nr: 80147-10

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Med Vela Samba 410 kan du både sitta skönt och samtidigt träna. Sätets design bygger på samma princip som en Pilatesboll. Sätet är stoppat med tre olika typer av kallskum, total 80 mm. Dess design aktiverar kroppens balans och därmed muskler och leder. Detta gör det möjligt att röra sig naturligt under tiden man sitter och därmed träna rygg och bål.

Fot
I aluminium, Ø 50 cm.

Hjul
50 mm, för hårda golv.

Höjdreglering
Handkontroll 46-66 cm som standard, 37-52 eller 49-69 cm som alternativ.

<Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Finns i flertalet färger för samma pris, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Mått och maxvikt
Höjd 46-66 cm
Säte 47x36 cm
Max användarvikt 125 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Hand-/fotkontroll/höjd:
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  

Film


Bilagor


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka