Vela Samba 530 (Fisken)

En liten och smidig stol lämplig för exempelvis fotvårdare. På den utskjutande delen kan man placera patientens fot.

Art.nr: 8046

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Vela Samba 530 är en liten och smidig stol, lämplig för kliniker och terapeuter. Den utskjutande delen gör stolen mycket lämplig för exempelvis fotvårdare, då man vid behov kan placera patientens fot på den.

Fot
I aluminium, Ø 62 cm.

Hjul
50 mm.

Höjdreglering
Finns modell med hand- eller fotkontroll.

Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Hand-/fotkontroll/höjd:
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  

 Tillbaka 

Fakta

Mått
Höjd 43-63 cm med handkontroll,
44-64 cm med fotkontroll
Säte 32x48 cm
Sätestilt 7° framåt, 7° bakåt
Vikt 7 kg
Max användarvikt 125 kg

Bilagor