Vela Samba 530 (Fisken), handkontroll

En liten och smidig stol lämplig för exempelvis fotvårdare. På den utskjutande delen kan man placera patientens fot.

Art.nr: 8046-10

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Vela Samba 530 är en liten och smidig stol, lämplig för kliniker och terapeuter. Den utskjutande delen gör stolen mycket lämplig för exempelvis fotvårdare, då man vid behov kan placera patientens fot på den.

Fot
I aluminium, Ø 50 cm.

Hjul
50 mm.

Höjdreglering
36-46 cm med handkontroll som standard. Finns även i höjd 44-64 cm och 50-70 (handkontroll) respektive 48-67 cm (fotkontroll).

Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Flertalet färger tillgängliga för samma pris, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Mått och maxvikt
Höjd 38-48 cm
Säte 32x48 cm
Max användarvikt 125 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Hand-/fotkontroll/höjd:
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka