Förstoringslampa Tevisio, LED

Kan dimmas steglöst, lätt att ställa in.
Helt reptåligt förstoringsglas i glas.
Stort synfält med Ø 160 mm utan förvanskning.


Art.nr: 113 713 000

Som arbetsverktyg för krävande detaljarbete har en förstoringsarmatur stränga krav på sig att leverera inte bara noggrannhet hos själva förstoringsresultatet utan också dess belysningskvalitét. TEVISIO är en pålitlig arbetspartner och kompromissar inte på något plan. Med denna exceptionella förstoringsarmatur syns alla detaljer bättre!

TEVISIO har dimmer och variabel ljussättning. Förstoringslinsen sitter i en bajonettfattning som gör den enkel att ta loss för rengöring eller att byta ut mot en alternativ lins i plast med utökad förstoringsgrad (tillbehör).

Hög ljuskvalitet
Hög färgåtergivning och homogen ljusfördelning. Optimalt belysta arbetsytor för utvärdering av komponenter eller minutiöst detaljarbete med minimal risk för fel. Bländskydd utan störande reflektioner.

Långlivad
Genomtänkt konstruktion ger långlivad stabilitet. Fjäderavlastade armar och slitstarka komponenter i lederna resulterar i en gedigen armatur med stabilitet. TEVISIO blir en pålitlig och noggrann arbetspartner.

Linsbyte
Standard förstoringslins kan enkelt bytas ut vid behov. För utökade möjligheter går det enkelt att ersätta armaturens standard förstoringslins med en alternativ lins som då ger hela 6 dioptriers förstoring.Högsta kvalitet och flexibilitet
TEVISIO ger dig funktionerna och alternativen du söker.
Vår mångåriga erfarenhet av att konstruera arbetsplatsbelysning resulterade i vår kanske bästa förstoringsarmatur hittills, som nu har blivit ännu bättre! Vår smarta bajonett-konstruktion utökar möjligheterna hos TEVISIO för enkel rengöring av förstoringslinsen eller byte av dito. Och vår vidareutvecklade digitala teknik ger möjlighet till både dimmer och variabel ljussättning som standard (sektioner kan tändas/släckas vid behov).

Vikt
2,5 kg

Längd strömkabel
ca 3,6 m

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

bestyckning LED
driftdon: stickpropp med elektroniskt förkopplingsdon
anslutningsspänning/frekvens: 100-240 V, 50/60 Hz
upptagen effekt: ca. 13 W
lumen: approx. 750 lm
ljusubyte: ca. 58 lm/W
ljusfördelning: direkt
direktverkan: ca. 100 %
ljusfärg: neutralvit
färgtemperatur: ca. 4.000 K
Färgåtergivningsindex (Ra): >= 90 (R9>50)
färgtolerans LED: < 3 SDCM
kapslingsklass: IP 20
skyddsklass: II
teknik: omkopplingsbar i flera steg; steglöst dimbar
manövrering: flerfunktionsknappar
hölje: plast; obehandlat; svart
kåpa: frontglas, matt; polyamid
armsystem: aluminiumprofil; eloxerad; aluminiumfärg (eloxerad)
viktavlastning: fjäder
vikt (netto): ca. 2,5 kg
nätanslutningsledning: ca. 3.6 m; Elkontakt; CEE 7/XVI; BS 1363; NEMA 1-15P
infästning: fläns (sockel)
lins, dimensioner: Ø 160 mm
lins materia: glas
lins, dioptrier: 3,5
särdrag: variabel ljussättning

Film


Bilagor

Relaterade produkter


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka