Paketvagn 400, för 500 kg 120x80 cm

Skivstorlek 120x80 cm
Rejäl vagn för transport till sortering eller liknande.
Enkelt öppningsbar grind.
Stora hjul gör vagnen lätt att köra även om lasten är tung.


Art.nr: 15862815

Paketvagn 400 Ergobjörn.
Rejäl vagn för transport till sortering eller liknande. Enkelt öppningsbar grind. De lite större hjulen i kombination med ett robust chassi, gör vagnen lätt att köra även om lasten är tung.

Chassi
Fyra kraftiga stolpar i varje gavel. Hyllan nedsänkt i ramprofilen. Gavlar är förstärkta för att klara hög belastning upp till 500 kg. Med sidogrindar som öppnas utåt är det enkelt att lasta på tyngre gods. Lasten ligger sedan stadigt under transport.

Hjul
Två fasta och två länkhjul med svart gummibana 200x50 mm, rullagernav.

Maxbelastning
500 kg.

Mått LxBxH
140x85x118 cm. Skivstorlek 120x80 cm.Livstids garanti
På denna och andra vagnar med varumärket Ergobjörn (undantag bl a ESD-vagnar) lämnas livstids garanti. Detaljer kring denna garanti kan läsas på denna pdf.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.

  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka