Infusionsställ Violetta röd, 2 bromsade hjul

Färg röd, två av fem hjul är bromsade.
Exklusive handtag (tillbehör).


Art.nr: 080-3500-001

Sagt om Violetta:
"Jag ger dem MVG eller tio getingar av tio möjliga! Vi har ont om förrådsutrymmen. Problemet med droppställningar som står i förrådet och som man gärna snubblar över har helt försvunnit!" // Sköterskor på LIVA, Astrid Lindgrens barn-sjukhus, Karolinska i Solna

"Lättmanövrerad och smidig för personal och patienter. Enkel, lätt och bra. Smidig att fälla ihop och ta med sig." // Marie Roth, Sjuksköterska AVH-teamet, Kungälvs sjukhus

”Vi i verksamheten är väldigt nöjda med Violetta. Den är enkel att ta med till patient och tar liten plats att förvara. Violetta har också visat sig vara väldigt stabil när patienten själv använt den.” // Kerstin Dribe Vårdenhetschef Capio ASIH Dalen

................................................


CE-certifiering
CE-certifierad enligt MDR.

Teleskop-modell i aluminium, perfekt för hemsjukvård och en effektiv förvaring på sjukhus.

Violetta är infusionsstället som sparar utrymme. Man kan förvara upp till 16 Violetta på 0,5 m2 yta!
Och utrymme är pengar.

Hemsjukvård
Eftersom Violetta är mycket lätt att bära och praktisk att ta med sig, innebär det därför en stor hjälp för personal inom ASIH och annan hemsjukvård. Ingen mer besvärlig hantering av tunga och stora infusionsställ ut och in i bilar och uppför trappor.

Förvaring
Med Violetta slipper du ha utrymmeskrävande infusionsställ som stjäl viktiga förvaringsutrymmen. Vid hängande förvaring frigörs golvutrymme, vilket även underlättar vid rengöring.

På våra en- och tvåvåningsrack kan man utan problem hänga max 16 Violetta på ca 0,5 m2 (8 st på ett envånings-rack). På vårt tvådelade upphängningsrack kan man hänga sammanlagt 16 st 3-delade Violetta, 8 per våning.

På grund av det utrymme som sparas vid hängande förvaring är Violetta även till stor hjälp för den som ska planera utrymmen på sjukhus, vårdcentraler och andra vårdenheter.

Färg
Violetta finns i färgerna röd och blå. Krokarna för droppåsen är numera alltid svarta. Även tillbehören Handtag (080-3003) och Extra krokar (080-3004) är svarta.

Hjul
Lättrullande, tystgående och stabila 75 mm hjul. På denna modell (080-3500-001) är två av fem hjul bromsade. Finns även modell med fem obromsade hjul eller med ESD-hjul (antistatiska), antingen fem obromsade ESD-hjul eller två av fem med broms.


Bromsat hjul

Handtag
Tillval. Löstagbart, kombinerat bär- och styrhandtag.

Krokar
För upphängning av droppåse, samt för att hänga upp stället vid förvaring. Krokarna möjliggör upphängning av ett eller flera infusionsställ på krok eller i skåp/garderob. Som tillval finns en extra dubbelkrok, vilket ger infusionsstället sammanlagt fyra krokar.

Fot
Fembensfot i aluminium, hopfällbar.

Stativ
I aluminium.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.


Vanliga tillbehör


Med/utan handtag:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka