Vela Samba 110, handkontroll

En ståstol med kort vippbar sits som stöttar och stabiliserar brukaren vid stående arbete
Höjdreglering via handkontroll


Art.nr: 80141-10

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Vela Samba 110 är en sitt- och ståstol. Möjligheten att arbeta halvstående gör att belastningen på länd/rygg minskar.

Designen med kompakt säte möjliggör att man kan komma nära patienten.

Som tillval kan stolen erhållas med fotstöd att vila fötterna på.

Fot
I aluminium, Ø 64,5 cm.

Hjul
50 mm för hårda golv.

Höjdreglering
Med handkontroll 60-86 cm som standard, 39-54 eller 50-70 cm som alternativ. Se även modell med fotkontroll.

Ryggstöd
Höj- och sänkbart 22x29 cm.

Säte
46x35 cm.



Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Flertalet färger finns för samma pris, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.



Mått och maxvikt
Fot 64,5 cm Ø
Säte 46x35 cm
Ryggstöd 22x29 cm
Max patientvikt 125 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad höjd:
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka