Läkemedelsvagn med 9x10 dosetter

Modulvagn med dosetter
Jalusifront med nyckellås
Tål att tvättas i tvättunnel.


Art.nr: 1006.11T08

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Villard är en fransk tillverkare av kvalitetsvagnar som vi fått förmånen att representera i Sverige.

Behandlingsvagn med 9 nivåer á 10 dosetter. Modulvagnen kan anpassas efter andra behov, vilket gör den oerhört flexibel.
Följande utrustning ingår som standard:

* Jalusifront med nyckellås
* 9 brickor med 10 dosetter/bricka

Vagnens storlek 77x59x101 cm LxDxH
Nettovikt 27,5 kg

NYHET! Nu kan man även få motoriserade hjul på sin vagn, se 494.76.

Avrinningshål
Alla Villards Eolisvagnar - 60x40 och Compact - har ett mycket praktiskt avrinningshål i botten och kan med fördel tvättas i tvättunnel.


Kombinationslösningar
Alla sk Eolisvagnar (Behandlingsvagn, Akutvagn etc) med inledande artikelnummer 1006 kan även kombineras med den mobila provtagnings- och injektionsvagnen SPI C via ett höj- och sänkbart universalfäste, se exempel nedan.Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad färg:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka