Triango 130 operationslampa tak

Takarmatur för mindre operationer.
130 000 lux vid 1 meter.


Art.nr: 16290000

TRIANGO 130 tak. Modeller finns även för golv, vägg samt modell DUO med dubbla takarmaturer.

Banbrytande ljusteknik för öppenvårdskirurgi
Triango 130 är Derungs flaggskeppsprodukt och sätter nya standarder på området för mindre ingrepp och operationer när det gäller prestanda, kvalitet och design.

Tack vare den globalt unika diamantoptiken utvecklad av Derungs lightings ingenjörer och en enastående ljusstyrka på 130 000 lux ger den ett extremt
homogent och enhetligt ljus, ett absolut måste för att arbeta koncentrerat under kirurgiska ingrepp.

Det perfekta ljuset för olika kirurgiska ingrepp
TRIANGO 130 är en sann allrounder bland medicinska armaturer, en premium behandlingsarmatur inom human- och veterinärmedicin samt en operationsarmatur för öppenvård operationscentra. Tack vare dess utmärkta färgåtergivning på >96, dimningsalternativ, fritt valbar färgtemperatur och dess fokuserbara ljusfältsstorlek anpassar den sig perfekt till vilken situation som helst.Kvalitet i varje detalj
TRIANGO 130 återspeglar på ett imponerande sätt vår förståelse för kvalitet och hållbarhet. Derungs använder högkvalitativa material för alla komponenter, inklusive armaturhuvudet. Den globalt unika diamantoptiken inklusive LED-modulerna är skyddade av ett extremt motståndskraftigt polyamidglas. Den underhållsfria TENO arm, utvecklad i samarbete med ett schweiziskt universitet, imponerar med dess exakta och säkra positionering.
Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.

  Lägg i offertkorg  

Fakta

130 000 lux vid 1 meter
Fokuserbar jusfältsdiameter 16 / 20 / 25 cm.
Färgtemperatur 3 700 / 4 300 / 4 700 K
Ljusfältsdjup 80 cm
Färgåtergivning RA > 96
Standard EN 60601-1, EN 60601-2-41
Skyddsklass enligt IEC 60529 IP 20 (IP 43 för huvud i horisontell position)

Bilagor


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka