Babyvåg

Ergonomisk babyvåg med stor, rundad vågskål

Art.nr: MBC 15K2DM


Tyska kvalitetsvågar sedan 1844

Ergonomisk babyvåg


Ergonomisk babyvåg, EU-verifierad (CE). Godkänd som medicinteknisk produkt enligt 93/42/EEC. Inkl Verifikat Klass III (länk till KERNs info-sida om verifikat).

Omtyckt och praktisk med sin stora ergonomiska, rundade vågskål. Specialfunktion för neonatal-center, se viktskillnaden före och efter matning. I robust ABS-plast för en enkelt och hygienisk rengöring.

Säker och halkfri med gummifötter.

Maxbelastning är 15 kg i två nivåer 6/15 kg. Upp till 6 kg är vågen finkänsligare för att få en så exakt avläsning som möjligt även på mindre barn.

HOLD-funktion
Om barnet inte ligger alldeles still räknarvågen ut genomsnittsvikten som fixeras, vilket ger personalen gott om tid att ta hand om barnet, innan man läser av vikten.

Strömdrift ingår, batteridrift är tillval. Se alla tillbehör här.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskat tillval:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka