Vela Support+ Kirurgi

förbättrar kirurgens förutsättningar för en bra ergonomisk arbetsställning vid långvarigt precisionsarbete

Art.nr: 70041

VELA 'Support+' Kirurgstol förbättrar kirurgens förutsättningar för en bra ergonomisk arbetsställning vid långvarigt precisionsarbete. Stolen är utformad så att den stödjer kirurgens arbetsställning och gör det enkelt att ändra sin position via fotmanövrerade elektriska funktioner.

* Få en optimal ergonomisk arbetsställning, oavsett om du vill ha fri rörelse utan armstöd eller fullt underarmsstöd från de multijusterbara armstöden så att rygg, axlar och nacke avlastas.

* Optimera din längd i förhållande till sängen under drift. Den elektriska fotkontrollen är enkel att använda, så att en steril arbetsmiljö upprätthålls under operationen.

* Få gott om plats för fötterna och kom extra nära sängen. Stolens unika design säkerställer att du kan komma nära – även när du använder armstöden.

* Få rätt arbetsställning runt sängen och justera den utan att kompromissa med en steril arbetsmiljö, eftersom stolen har lättgående hjul och en unik elektrisk centralbroms som enkelt kan manövreras med fötterna.

* Uppnå en bra hållning med fri rörlighet av armar och axlar samtidigt som du får optimalt stöd i både nedre delen av ryggen och bäckenet från det unika, patenterade ALB-ryggstödet.Armstöd
De stabila vadderade armstöden, som är multi-inställbara och låsbara, är särskilt utvecklade för mikrokirurgi. Genom sin design utgör de ett tryggt och exakt stöd under operationer. De kan ställas in i princip till vilken position som helst och utgör därför en utmärkt hjälp under långa sessioner.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Säte 47x47 cm
Chassi 55x55 cm
Sitthöjd 44,5 - 64,5 cm
Ryggstöd 39x39 cm
Armstöd storlek 11 x 38 cm
Armstöd höjd 0-23 cm
Max belastning 160 kg

Bilagor


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka