Rollator Dolomite Futura 600

Sitthöjd 620 mm
Max brukarvikt 150 kg
Inkl korg
Invacare


Art.nr: 12070-43-27

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Invacare är världens ledande tillverkare av hjälpmedel för människor med funktionsvariationer, med marknadsnärvaro i över 80 länder och 3500 medarbetare globalt.

Dolomite Futura är utvecklad för att kunna möta de allra flesta rollatoranvändares behov av funktionsanpassning. Därför har den till exempel handtag som kan ställas in i exakt rätt höjd eller vinkel för att passa olika användares handställningar.

Rollatorn finns i hela fyra olika sitthöjder och den har ett av marknadens största rollatortillbehörsprogram.

Med rollatorn Dolomite Futura är möjligheterna till personlig anpassning näst intill obegränsade, steglös handtagsinställning, lättjusterade höjdjusteringshandtag som kan ställas in i steglöst i rätt höjd för olika handställningar och i exakt rätt vinkel för att följa kroppens naturliga rörelsemönster.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Sitthöjd: 620 mm
Totalhöjd: 790-930 mm
Max brukarvikt: 150 kg
Totalvikt: 8 kg
Totalbredd: 600 mm
Totaldjup: 700 mm
Hjuldiameter: 200 mm
Bredd mellan hjulen: 470 mm
Bredd mellan handtag: 420 mm
Ramfärg: Black (RAL 7021)

Film Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka