Stolsvåg för 300 kg

Ergonomisk stolsvåg med BMI-funktion.
För patienter upp till 300 kg.


Art.nr: MCB 300K100M


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Ergonomisk stolvåg med BMI-funktion.


Ergonomisk stolvåg med BMI-funktion. EU-verifierad (CE). Godkänd som medicinteknisk produkt enligt 93/42/EEC. Inkl Verifikat Klass III (länk till KERNs info-sida om verifikat).

Denna stolsvåg kan användas för patienter upp till hela 300 kg. Den är därför ett idealisk mätinstrument för exempelvis ålderdomshem, rehabcenter och kliniker med många patienter.

De fyra svängbara hjulen gör det enkelt att ta sig över trösklar, lister mm. Alla hjulen är också låsbara.

För patienter med stort behov av trygghet hjälper det ergonomiska sätets for dem att känna sig trygga.

Armstöd och fotstöd
Såväl armstöd som fotstöd är uppfällbara, vilket förenklar överföring av patient från t ex rullstol - en bra hjälp inte minst för överviktiga patienter.HOLD-funktion
Om patienten inte står alldeles still räknar vågen ut genomsnittsvikten som fixeras. Detta innebär att personalen har gott om tid för att ta hand om patienten, innan man läser av vikten.

Batteridrift
Laddningsbart batteripack ingår, kan drivas med sladd i väggen.

Tillbehör
Rengöringsdukar 80p (MYC-01)
Batteripack laddningsbart (FOB-A08)
Strömadapter (MPS-A04)

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskat tillval:
Önskat tillbehör:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka