Rollator Dolomite Legacy 520

Sitthöjd 520 mm
Max brukarvikt 150 kg
Inkl bricka och korg
Invacare


Art.nr: 12052-37-24DA

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Invacare är världens ledande tillverkare av hjälpmedel för människor med funktionsvariationer, med marknadsnärvaro i över 80 länder och 3500 medarbetare globalt.

Dolomite Legacy är en rollator med fler möjligheter än en basrollator, men utan den mest avancerade anpassningen och tillbehören. Dolomite Legacy är originalet som erbjuder exakt detta. Därför har den också inspirerat till mängder av liknande rollatorer genom åren. Generöst gångutrymme inne i rollatorn är ett signum för Dolomite.

Sitsen
Den uppfällbara sitsen ger stort gångutrymme och gör det lättare att nå saker. Bakhjulen i gafflar ger generöst gångutrymme mellan hjulen och snäva yttermått. Sitsen har en strukturerad yta med antihalkfunktion, rundad bakkant och generös sittyta gör att brukaren kan sitta säkert och bekvämt under lång tid.

Trygg hopfällning
Lätt att förstå och använda. Högt placerat fällhandtag underlättar hopfällning.

Finns också i höjd 60 cm.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Sitthöjd: 520 mm
Totalhöjd: 760-850 mm
Max brukarvikt: 150 kg
Totalvikt: 7,2 kg
Totalbredd: 600 mm
Totaldjup: 650 mm
Hjuldiameter: 200 mm
Bredd mellan hjulen: 455 mm
Bredd mellan handtag: 420 mm
Ramfärg: Blue (RAL 5022)

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka