Jonisator KERN

neutraliserar elektrostatisk laddning

Art.nr: YBI-01A


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Varor som ska vägas som inte är ledande, såsom plast, porslin, glas osv, bär ofta elektrostatisk laddning. Det elektromagnetiska fältet som sedan uppstår mellan varorna som ska vägas och vågen kan orsaka att vägningsresultatet förvrängs med upp till ett gram.

Därför, vid vägning i mg eller till och med mindre, rekommenderar vi att man neutraliserar den elektrostatiska laddningen med KERN AC-Korona urladdnings-jonisator.

Med fästet som levereras med jonisatorn kan den placeras bekvämt bredvid vågen eller så kan du manuellt rikta den från alla sidor till ett visst föremål som ska vägas.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

TECHNICAL DATA
Material: plastic
Dimension (W×D×H): 110×115×45 mm
Net weight approx.: 0,45 kg

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka