Kern Bluetooth-adapter

Art.nr: YKI-02


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

YKI-02 RS-232/Bluetooth-adapter: Adapter för trådlös anslutning av vågar till ett RS-232-gränssnitt till Bluetooth-enheter, såsom Bluetooth-skrivare (t.ex. KERN YKC-01), surfplattor, bärbara datorer, smartphones etc.

När det är avstånd mellan dina enheter, kan data på detta sätt data överföras trådlöst från en eller flera vågar och skrivas ut på en Bluetooth-skrivare eller överföras till en Bluetooth-enhet (man behöver relevant programvara på Bluetooth-enheten, ingår inte i leveransen).

Den kompakta adapter med sin snygga design kan vanligtvis kopplas direkt till vågen. Bluetooth-adaptern kan drivas av vågen (om den är kompatibel) eller med nätadaptern som medföljer som standard.

Räckvidd upp till 100 m utanför, beroende på hinder, såsom väggar, känslighet och typ av antenn för mottagaren. DCE/DTE switch. Kompatibel med KERN Software BalanceConnection.

Leveransen innehåller: RS-232/Bluetooth-adapter, nätadapter (EU/UK/USA/AUS/CH), USB-A till Mini-USB-B-kabel, hona/hane-växlare, drivrutins-CD.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka