Räddningsmadrass

För en snabb och säker evakuering vid brand eller fara

Art.nr: 11-020000-001

Räddningsmadrassen kan användas för en snabb och säker evakuering av personer som inte själva kan ta sig ut vid brand eller annan fara.

Med Järven räddningsmadrass kan en person med några enkla handgrepp själv evakuera en nödställd och ger en extra trygghet för dig som har en verksamhet där en evakuering kan innefatta skadade, funktions- och/eller rörelsehindrade.

Räddningsmadrassen är liksidigt utformad med en undersida som glider lika bra på vått som torrt. Den är röntgentransparent och försedd med kardborreband som ger en stadig fixering.

Undersidan är värmereflekterande.

Prisintervaller
1-9 st
10 st eller fler

Se även Skylt för ökad synbarhet. Vid köp av minst 10 madrasser samtidigt medföljer en sådan skylt inkl fäste.


Garanti
1 år på tillverkningsfel

Röntgen
Räddningsmadrassen är röntgenstransparent

Märkning
Räddningsmadrassen är märkt med evakueringsinstruktioner, skötselråd samt tillverkarens kontaktuppgifter.

Återvinning
Räddningsmadrassen är helt energiåtervinningsbar och skall sorteras som brännbart avfall. Ingen demontering är nödvändig.

Mått
190x48x8 cm.

OBS! Vi rekommenderar inte användning av räddningslakan i kombination med bäddmadrass/madrass ovanpå continentalsäng eller
resårsäng.


Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka