Kombigyn, elektrisk

Med klädda benstöd
Elektrisk reglering av höjd och sätesvinkel, centrallåsta hjul, fotkontroll, pappersrullhållare och sköljskål.


Art.nr: 015-2050

Sjöbloms Kombigyn kombinerar två produkter i en: en gynstol och en undersökningsbrits. Detta gör Kombigynen till en mycket praktisk produkt, inte minst för enheter som med en produkt behöver uppfylla olika verksamheters behov.

Hur den regleras
Kombigynen är alltid utrustad med minst två motorer, en som reglerar höjden och en för sätesdelens vinkling/chockläget. De båda ryggstöden regleras manuellt med hjälp av en gaskolv som standard. Det främre ryggstödet kan även erhållas med elektrisk reglering.

Chassi
Det helsvetsade stålchassit finns i förkromat eller vitlackerat utförande. Konstruktionen med fyra lyftpunkter gör Kombigynen mycket stabil.

Hjul
De rejäla hjulen med 125 mm diameter låses och frigörs med ett enda tryck (så kallad centrallåsning). Detta gör Kombigynen lättplacerad i undersökningsrummet och möjliggör korta akuta transporter med patienten sittande eller liggande.

Benstöd
Benstöden är fullt inställbara i höjd, i vinkel, runt sin axel samt framåt/bakåt på tillbehörsskenan. Benstöden finns i tre olika utföranden:

* med utbytbar dyna i samma färg som stolen i övrigt (denna stol)
* med svarta integralbenstöd
* med svarta integralbenstöd på kulled

Både benstöd och patienthandtag (tillbehör) kan mycket enkelt tas bort helt från tillbehörsskenan. Detta är en god hjälp, exempelvis när en rörelsehindrad patient ska flyttas från rullstol eller säng.


Tillbehör
Det finns flera tillbehör till Kombigynbritsen, bland annat undersökningslampor - en med flexarm, en med 2-delad arm - som båda kan placeras direkt på Kombigynbritsen alternativt på ett golvstativ på hjul, ett IVA-fäste eller ett väggfäste

Benstödsdynan som ingår kan även köpas som reservdel vid behov.

Dynor och färger
Dynorna är fyllda med 4 cm stoppning av skumplast, klädda med konstläder som finns i många färger för att matcha rummets dekor. Liggplanets avvisarram skyddar dynorna mot stötar.

Pappersrullhållare och rostfri sköljskål ingår. Sköljskålens innermått: 34x25x4,5 cm Läng/Bredd/Djup.

Motor och reglage
220-240 V/24 V. Fotreglage (24 V) standard, handreglage (24 V) tillbehör. Kan erhållas med batteribackup (tillbehör). Det främre ryggstödet kan som tillval utrustas med elmotor.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.


Vanliga tillbehör


Välj färg på dynorna:
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Mått & vikt
Längd: 200 cm
Längd ryggstöd 1: 75 cm
Längd ryggstöd 2 (gyn-ryggstödet): 85 cm
Bredd: 70 cm
Bredd sätesplattan: 55 cm (själva dynan 53)
Höjd: 57-95 cm. Maxhöjd säte när det är upptiltat: 110 cm
Ryggstöd vinkel: 70°
Gyn-ryggstöd vinkel: 53°
Chockläge, vinkel: -7°
Vikt: 88 kg (utan patienthandtag)
Max patientvikt: 165 kg

Se våra färger


Film


Bilagor


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka