Vela Oftalmologi Move+

Idealisk för undersökning av ögon. Patienten kan enkelt styras på plats till olika apparater. Stabila centrallåsta hjul, elektrisk höjdreglering.

Art.nr: 70034

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Vela Move+ Oftalmologi är en stabil och säker patientstol med
 centrallåsta hjul. Låsningen av hjulen går att nås runt hela stolen. Högt ryggstöd och stort säte borgar för optimalt stöd för patienten. Det reglerbara styrhandtaget hjälper också till när man behöver flytta patienten.

Stolen är särskilt lämplig för exempelvis synundersökning, mammografi eller andra situationer där enkel förflyttning och höjdreglering, en stabil låsning av stolens position samt god sittkomfort är avgörande.

Höjdreglering
Elektrisk höjdreglering 44-64 cm via handkontroll. Hållare för handkontrollen finns på båda armstöd. Batteriindikator ingår.

Underrede
Det stabila underredet har centralbroms som kan nås runt hela stolen. Chassits storlek 55x55 cm.

Armstöd
Armstöden som kan regleras i höjd är även nedfällbara. Storlek på dynor 8x26 cm.

Ryggstöd
Ergonomiskt formad, storlek 40x40 cm.

Säte
Ergonomiskt formad, storlek 47x47 cm.

Fotstöd
Uppfällbart

Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Flertalet färger tillgängliga för samma pris se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Mått och vikt
Sitthöjd 44-64 cm
Stativ 55x55 cm
Säte 47x47 cm
Ryggstöd 40x40 cm
Armstödsdynor 8x26 cm
Max vikt 160 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad färg konstläder:
Önskad höjdintervall:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka