Vela Latin 300

Med utskuren front på sätet, vilket gör att läkare kan sitta nära patienten under behandling.

Art.nr: 80132

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

Latin 300 är en utmärkt stol för undersökningar i det dagliga arbetet. Sätets design med sin utskurna mittsektion gör det mycket enklare att komma riktigt nära sin patient.Designen gör den mycket lämplig för exempelvis tandläkare, kirurger, ÖNH-personal samt som en allmän undersökningsstol. Möjligheten att man kunna komma nära både patient och kollega underlättar därmed även för exempelvis läkare och sköterska under behandlingen.

Fot
I aluminium, Ø 64,5 cm.

Hjul
50 mm.

Höjdreglering
Finns modell med antingen hand- eller fotkontroll. Handkontroll 44-64 cm är standard.

Ryggstöd
Höj- och sänkbart. 37x30 cm.

Säte
46x40 cm.

Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Flertalet färger för samma priis, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Mått och maxvikt
Sitthöjd 44-64 cm
Stativ 64,5 cm Ø
Säte 46x40 cm
Ryggstöd 37x30 cm
Max patientvikt 125 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Hand-/fotkontroll/höjd:
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka