Vela Latin 100 handkontroll

En enkel, funktionell stol med ergonomiskt ryggstöd

Art.nr: 80131-10

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

VELA Latin 100 är en ergonomisk stoppad kontorsstol med lågt ryggstöd som ger bra stöd för ländryggen och ger rygg, axlar och armar fritt spelrum. Med sin goda sittkomfort och bra stöd för ryggen, är den särskilt lämplig vid långa arbetsdagar. Eftersom konstlädret vi använder kan spritas fungerar det utmärkt även i känsliga miljöer. Finns även med tygklädsel.

Säte
Ergonomiskt formad, storlek 44x44 cm.Ryggstöd
Ergonomiskt formad, storlek 37x30 cm.

Höjdreglering
44-64 cm som standard. Finns i andra höjder, se nedan. Höjden regleras med gaskolv via handkontroll. Stolen finns också i utförande med höjdreglering via fotkontroll, 48-67 cm eller 55-81 cm.Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Flertalet färger finns att välja på för samma pris, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Armstöd
Vela Latin 100 säljs som standard utan armstöd. Armstöd finns som tillval.Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad höjd:
Med eller utan armstöd:
Önskad färg konstläder/tyg:
  Lägg i offertkorg  

Fakta

Sitthöjd 44-64 cm
Stativ 64,5 cm Ø
Säte 44x44 cm
Ryggstöd 37x30 cm
Max patientvikt 125 kg

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka