Kern mikroskop

OBL-1-serien (OBL 125, 127, 137) utmärker sig genom sin infinity-optiska enhet och är därför idealisk för alla applikationer för transmitterad belysning för de mest krävande användarna.

Trinokulär. 3W LED (Durchlicht).


Art.nr: OBL 137


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

OBL-1-serien (OBL 125, 127 och 137) utmärker sig genom sin infinity-optiska enhet och är därför idealisk för alla applikationer för transmitterad belysning för de mest krävande användarna. Den robusta och ergonomiska stativbasen garanterar säkert och bekvämt arbete.

Beroende på applikation finns det ett urval av modeller med stark, kontinuerligt dimbar 3 W LED eller 20 W halogenbelysning (Philips). Den fasta, förcentrerade och fokuserbara 1.25 ABBE-kondensorn med bländare och fältbländare ger dig en förenklad Koehler-belysning, utan att behöva flytta mitten.

Se broschyren för en översiktlig jämförelse mellan de tre modellerna, vad som ingår och vilka tillval som är tillgängliga.

Det stora mekaniska scenbordet och dess provhållare rymmer upp till två prover samtidigt och är snabb och lätt att fokusera med hjälp av en koaxial grov- och finfokuseringsratt på båda sidor.

Ett stort urval av okular, objektiv och färgfilter samt en mörkfältskondensor, en enkel polariserande enhet, olika faskontrastsatser till HBO och LED-fluorescensenheter finns tillgängliga som tillbehör.

Ett skyddande dammskydd, ögonmuggar, samt flerspråkiga bruksanvisningar ingår i leveransen

En C-monteringsadapter krävs för att ansluta en kamera till trinokulärversionen

Tillämpningsområde
Hematologi, urologi, gynekologi, dermatologi, patologi, mikrobiologi och parasitologi, immunologi, onkologi, entomologi, veterinärer, avloppsreningsverk, vattenanalys, bryggerier

Applikationer/prover
Genomskinliga, tunna, utmanande prover med låg kontrast (t.ex. levande däggdjursceller, bakterier, vävnad)

Teknisk data
Infinity optiskt system
4-faldig lins roterande enhet
Siedentopf 30° lutande, 360° vridbar
Dioptrikompensation ensidig

Det finns också ett faktablad per modell, se bilagor.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka