Kern mikroskop

OBL 146, 155 och 156 är högkvalitativa faskontrast-mikroskop, förkonfigurerade med ett antal tillval för flexibel expansion.

Binokulär. 3W LED (Durchlicht).


Art.nr: OBL 146


Tyska kvalitetsprodukter sedan 1844

Vi har utvecklat denna serie speciellt för allmänna applikationer med faskontrastmetoden. Dessutom erbjuder det stabila, modulära konstruktionssystemet i OBL-serien många fler alternativ.

Beroende på applikation finns det ett urval av modeller med stark, kontinuerligt dimbar 3 W LED eller 20 W halogenbelysning (Philips).

En speciell fast, förcentrerad faskontrastkondensor med bländarbländare samt fältbländare som kan fokuseras till en höjd ger dig en förenklad Köhler-belysning och därmed en kraftfull faskontrastvisning av ditt prov.

Det stora mekaniska scenbordet och dess provhållare rymmer upp till två prover samtidigt och är snabb och lätt att fokusera med hjälp av en koaxial grov- och finfokuseringsratt på båda sidor.

Ett stort urval av okular, objektiv och färgfilter, en enkel polariserande enhet samt ytterligare faskontrastenheter finns tillgängliga för dig som tillbehör.

Ett skyddande dammskydd, ögonmuggar, samt flerspråkiga bruksanvisningar ingår i leveransen.

En C-monteringsadapter krävs för att ansluta en kamera till trinokulärversionen

Tillämpningsområde
Hematologi, urologi, gynekologi, dermatologi, patologi, mikrobiologi och parasitologi, immunologi, onkologi, entomologi, veterinärer.

Applikationer/prover
Speciellt för extremt genomskinliga, tunna, utmanande prover med låg kontrast (t.ex. levande däggdjursceller, bakterier, vävnad) med faskontrast

Teknisk data
Infinity optiskt system
4-faldig lins roterande enhet
Siedentopf 30° lutande, 360° vridbar
Dioptrikompensation ensidig

Se broschyren för en översiktlig jämförelse mellan de tre modellerna, vad som ingår och vilka tillval som är tillgängliga.

Det finns också ett faktablad per modell, se bilagor.

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
  Lägg i offertkorg  

Fakta

TECHNICAL DATA
Optical system: Infinity
Tube type: Binocular
Ocular magnifications: 10 x
Ocular visual field: 20 mm
Standard objectives: 4×, 100×, PH 10×, PH 40×
Lens quality: Infinity E-Plan
Nosepiece screw-in locations: 4
Illuminance: Transmitted light
Illumination type transmitted light: LED
Illumination intensity transmitted light: 3 W
Focusing mechanism: coaxial coarse and fine drive
Fine drive minimum: 0,002 mm
Dimension (W×D×H): 395×200×380 mm

 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka