Vela Samba 420, sadelstol

Sadelstol med ryggstöd, höj- och sänkbar, flertalet varianter. Se även Samba 400 utan ryggstöd.

Art.nr: 80145-10

I vårt sortiment har vi några artiklar som vi inte tillverkar själva. Vela är en dansk tillverkare av kvalitetsstolar, som funnits sedan 1935.

VELA Samba 420 med sadelsits och ryggstöd tryggar god ergonomi. Sitsens utformning främjar naturlig ryggkontur och öppen, aktiv höftvinkel. Finns även som modell utan ryggstöd.

Fot
I aluminium, Ø 50 cm.

Ryggstöd
22x29 cm. S150-ryggstödet är ett ergonomiskt kurvat, smalt ryggstöd som ger fri rörlighet för rygg, axlar och armar. Ryggstödet ger god sittkomfort vid långvarigt arbete.

Hjul
50 mm

Höjdreglering
60-86 cm är standard, 37-52 eller 48-67 cm finns som alternativ. Stol med fotkontroll finns i intervallerna 48-67 respektive 55-81 cm.

Rengöring/desinfektion
Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder
Finns i flertalet färger för samma pris, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.Mått och maxvikt
Höjd 60-86 cm
Säte 43x35 cm
Ryggstöd 22x29 cm
Max användarvikt 125 kg

Offert
Vi skickar dig gärna en offert. Knappen "Lägg i offertkorgen" kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på. Offerten, som skickas per e-mail om inget annat anges, är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till någonting. När du valt önskade produkter för offerten, gå till "Offertkorg" där namn, e-mail och kundslag (landsting, kedja, privatperson) anges. Offert skickas oftast samma dag eller vardagen efter.
Önskad höjd:
Storlek sadelsäte:
Önskad färg konstläder:
  Lägg i offertkorg  


 Sök reservdelar till denna produkt 

 Tillbaka